Takohu, Chat Platforma
me e mire per njohje online!

Chat shqip online per Shqiptar falas pa regjistrim nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne te gjithe boten.
Chat ne Amerike, Gjermani, Zvicer, France.
Njohje online me Vajza Shqiptare
Kosovachat, Albania Chat, Chat shqiptar

Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian chat, Albania chat room ...
00:00 / LIVE

The Lounge

Një nga platformat më të
përdorura për momentin për tu
lidhur në Takohu Chat.

Mibbit

Nëse keni probleme te
lidheni, ju sugjerojmë Mibbit, për
Smartphone dhe Tablet.

KiwiIRC

Platformë me dizajn të
pastër dhe funksione shtesë
nga Mibbit dhe KiwiIRC.

Chat Shqiptar, Chat Shqip falas, Albanian chat online, Albania fajtori, Chat netedy, Amerik, Zvicer, Kosova, albasoul, Shqiptare, MaqedoniaChat Shqip online per Shqiptar falas pa regjistrim. Top Albanian chat ne Amerik dhe Zvicer, Kosova chat Maqedonia. Vajza Shqiptare Albania chatroom.

Reklame biznesi

Deshironi te reklamoni ofertat e biznesit tuaj online?

Reklame private

Reklama juaj ne format tekst dergohet tek te gjithe vizitoret qe sapo hyjne
ne chat si mesazh ne privat.

50 Euro (1 dite)

Reklama ne topic

Reklama ne format tekst do te shfaqet ne topic (tema) e chatit dhe lexohet kryesisht nga te gjithe vizitoret.

50 Euro (7 dite)
Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian chat, Albania chat room ...

Historia e Takohu.com

Takohu.com u formua në fund te 2019 me perpjekjet e nje grupi nismetar. Qellimi kryesor ishte krijimi i nje rrjeti i cili do mblidhte te gjithe shqiptaret nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne te gjithe boten.